نوشابه استخوان را نابود می‌کند

هنوز دلیل واقعی چنین تاثیر مخربی شناخته نشده، اما این محققان ۳ توجیه احتمالی را برای این تاثیر ارائه کرده‌اند:

اولین و ساده‌ترین توجیه این است که:

افرادی که به مصرف این نوع نوشابه‌ها علاقه ی بیشتری دارند، قاعدتا نیاز خود را به مایعات، با این نوشابه‌ها تامین می‌کنند، بنابراین کمتر به سراغ نوشیدنی‌های سالم‌تر، که حاوی کلسیم و ویتامین D بیشتری هستند، می‌روند.

توجیه دوم این است که:

احتمالا کاهش تراکم استخوانی به دلیل وجود “کافئینی” است که در نوشابه‌های کولادار مورد استفاده قرار می‌گیرد. پیش از این رابطه مصرف بیش از اندازه کافئین با پوکی استخوان در مطالعات قبلی مشخص شده بود.

و توجیه سوم این که:

توجیه سوم این محققان به وجود ماده دیگری به نام “اسید فسفریک” در نوشابه‌های گازدار برمی‌گردد. این اسید برای خنثی شدن، به کلسیم دریافتی از مواد غذایی متصل‌شده و مانع جذب آن می‌شود، بنابراین نیاز بدن به مصرف کلسیم چند برابر می‌شود، این در حالی است که اغلب افراد همان مقدار توصیه‌شده برای دریافت روزانه ی کلسیم را هم به زحمت دریافت می‌کنند.

farhangnews_108863-307672-1420628250

نظر شما