نوشابه استخوان را نابود مي‌كند

هنوز دليل واقعي چنين تاثير مخربي شناخته نشده، اما اين محققان 3 توجيه احتمالي را براي اين تاثير ارائه كرده‌اند:

اولين و ساده‌ترين توجيه اين است كه:

افرادي كه به مصرف اين نوع نوشابه‌ها علاقه ي بيشتري دارند، قاعدتا نياز خود را به مايعات، با اين نوشابه‌ها تامين مي‌كنند، بنابراين كمتر به سراغ نوشيدني‌هاي سالم‌تر، كه حاوي كلسيم و ويتامين D بيشتري هستند، مي‌روند.

توجيه دوم اين است كه:

احتمالا کاهش تراکم استخواني به دليل وجود “كافئيني” است كه در نوشابه‌هاي كولادار مورد استفاده قرار مي‌گيرد. پيش از اين رابطه مصرف بيش از اندازه كافئين با پوكي استخوان در مطالعات قبلي مشخص شده بود.

و توجيه سوم اين که:

توجيه سوم اين محققان به وجود ماده ديگري به نام “اسيد فسفريك” در نوشابه‌هاي گازدار برمي‌گردد. اين اسيد براي خنثي شدن، به كلسيم دريافتي از مواد غذايي متصل‌شده و مانع جذب آن مي‌شود، بنابراين نياز بدن به مصرف كلسيم چند برابر مي‌شود، اين در حالي است كه اغلب افراد همان مقدار توصيه‌شده براي دريافت روزانه ي كلسيم را هم به زحمت دريافت مي‌كنند.

farhangnews_108863-307672-1420628250

دیدگاهی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *